Onze Diensten

 • Beheer & support

  Wij kunnen uw partner zijn voor het beheer en onderhoud van uw IT infrastructuur. We nemen de taak van een interne systeembeheerder over of werken er mee samen. Doel is te waken over de beste werking van alle hard- en software. Onze helpdesk staat klaar om u op een duidelijke en snelle manier te helpen. Dit doen we zowel van op afstand als ter plaatse binnen uw organisatie.    

  Lees meer
 • Cloud oplossingen

  Virtualisatie en Cloud-oplossingen zijn al lang geen hype meer. Wel eigentijdse mogelijkheden voor uw organisatie. Geschikt voor u? Toegevoegde waarde? Kostenplaatje? We houden het hoofd koel en bekijken samen met u de beste mogelijkheden en toegevoegde waarde. De voor- en nadelen objectief op een rijtje.
  Wij bieden u tal van oplossingen aan op uw eigen locatie als private cloud, via standaardoplossingen buiten huis of een mix van beiden.

  Lees meer
 • Netwerken & apparatuur

  Om eender welke IT oplossing goed te gebruiken zijn uw netwerk, uw internetverbinding en apparatuur essentieel. Wij leveren en installeren een groot gamma van hardware en software. We zijn geen shop en het gaat ons nooit om de verkoop. We bekijken steeds welke apparaten meest geschikt zijn voor uw toepassingen en situatie. Enkel A-merken met een goede support, documentatie en beste prijs/kwaliteit. Zo heeft u 1 aanspreekpunt van aankoop tot service. Dit alles om van elke werkplek de perfecte werkplek te maken.

  Lees meer                
 • Consultancy

  Extern advies nodig over uw ICT noden?

  Lees meer
 • Applicatie ontwikkeling

  Kant-en-klare softwarepakketten zijn niet altijd de beste oplossing. Soms is het moeilijk een applicatie te vinden die perfect aansluit bij uw noden en behoeften. De ontwikkeling van een applicatie op maat is dan meestal de beste oplossing, en daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

  Lees meer
 •    

  Hosting & domeinnamen

  Betrouwbare, betaalbare web hosting perfect voor het hosten van jouw website, zowel voor startende als uitgebreide websites. Gedeelde hosting, VPS servers, Dedicated servers? Een plaats nodig voor eenvoudige website of een voor u ontwikkelde web-applicatie? Wij bieden hiervoor oplossingen in zowel Linux als Windows omgevingen.

  Lees meer